sponsorloop

Sponsorloop

Zondag 9 april 2017 hebben vrijwilligers Daphne en Lindsey met de kwart-marathon van Rotterdam 1200 euro opgehaald voor de zwerfkatjes!

sponsorloop 2016

“You ‘ll never walk alone!” Het lijflied van Marathon Rotterdam. Dat gold zeker voor Lindsey en Daphne, onze twee vrijwilligsters die zich afgelopen zondag aan een rondje door de stad waagden. Zij werden niet alleen omringd door duizenden lopers… in hun gedachten huppelden meer dan 6000 kittens mee! Want zoveel zwerfkatjes hebben al dankzij Zwerfkatten Rijnmond een bestaan als huiskat gekregen. En als het aan Daphne en Lindsey ligt, volgen er nog veel meer. De eerste kittens van 2017 zitten alweer in de opvang en mede dankzij het geweldige bedrag van €1.200 dat de sponsorloop heeft opgeleverd, kunnen ook deze katjes een mooie toekomst tegemoet gaan.

Het sponsorbedrag zal besteed worden aan alles wat deze kleintjes nodig hebben. Zoals hoogwaardig kittenvoer, kattengrit, ontworming, ontvlooiing, kittenmelk, speelgoed, krabpaaltjes en meer… Sponsors, heel erg bedankt namens de zwerfkatjes!

Dank u wel!!!

Sponsorloop 2017Sponsorloop 2017Sponsorloop 2017