Katten van de Straat

Katten van de Straat

‘Katten van de Straat’ is uitgebracht ter gelegenheid van ons 12,5-jarig jubileum in 2015. Het boekje is een bundeling van stripjes die sinds 2003 in het donateursblad zijn verschenen. Striphelden Koos en Smoos bemoeien zich echt met alles en geven een humoristisch kijkje op het bestaan als zwerfkat. De avonturen van deze straatschoffies worden begeleid met korte tekstjes over ons werk voor de zwerfkatten.

‘Katten van de Straat’ is voor 5 euro verkrijgbaar tijdens kantooruren in de zwerfkattenopvang: Anthonetta Kuijlstraat 81, 3066 GS Rotterdam. U kunt hier contant betalen, het liefst gepast en pinnen is niet mogelijk.
Liever het boekje per post ontvangen? Vul het formulier in en maak het bedrag over naar: NL82 ABNA 0428 5575 97 t.n.v. Stichting Zwerfkatten Rijnmond. Vermeld bij overschrijving ‘Boekje’ en uw postcode en huisnummer. De kosten inclusief porto zijn 8 euro per stuk. Het boekje is op A5 formaat en past door de brievenbus, u hoeft er dus niet voor thuis te blijven. Bij grote bestellingen, neem dan even contact op.

Katten van de Straat

Koos en Smoos moeten onderduiken!

Bestelling Katten van de Straat

Na verzenden ontvangt u per e-mail een bevestiging. De velden met een * zijn verplichte velden. Met het verstrekken van persoonlijke gegevens gaat u akkoord met onze Privacyverklaring

  • Vermeld bij de overschrijving 'Boekje' en uw postcode en huisnummer. Als het bedrag (8 euro per stuk) is ontvangen, zal uw bestelling worden verstuurd. Het boekje is op A5 formaat en past door de brievenbus. Bij grote bestellingen, neem dan even contact op.