Katten van de Straat

Katten van de Straat

‘Katten van de Straat’ is uitgebracht ter gelegenheid van ons 12,5-jarig bestaan in 2015. Het boekje is een bundeling van 24 stripjes die sinds 2003 zijn verschenen in het donateursblad. Striphelden Koos en Smoos gaan in op de dagelijkse actualiteit en geven een humoristisch kijkje op het zwerfkattenbestaan. De avonturen van onze Rotterdamse straatschoffies worden begeleidt door korte tekstjes over onze werkzaamheden voor de zwerfkatten.

Het boekje is te koop voor 5 euro. De opbrengst komt ten goede aan de zwerfkatten.

‘Katten van de Straat’ is tijdens kantooruren verkrijgbaar in de zwerfkattenopvang. Adres: Anthonetta Kuijlstraat 81, 3066 GS Rotterdam. U kunt hier contant betalen, het liefst met gepast geld. Pinnen is niet mogelijk.

U kunt ‘Katten van de Straat’ ook bestellen met het formulier en het bedrag overmaken naar bankrekening IBAN: NL82 ABNA 0428 5575 97 t.n.v. Stichting Zwerfkatten Rijnmond en onder vermelding van ‘boekje’. Vermeld vooral ook uw postcode en huisnummer, dan weten wij van wie de betaling afkomstig is. Na een week kunt u uw bestelling ophalen.

Verzending per post is mogelijk tegen 3,50 euro bijbetaling per boekje.

Katten van de Straat

Koos en Smoos moeten onderduiken!

Bestelling Katten van de Straat

Na verzenden ontvangt u per e-mail een bevestiging. De velden met een * zijn verplichte velden. Met het verstrekken van persoonlijke gegevens gaat u akkoord met onze Privacyverklaring
  • Controleer of uw adresgegevens juist zijn ingevuld.