Om te knuffelen!

Knuffelmascotte

Bent u op zoek naar een leuk cadeautje en wilt u tegelijkertijd de zwerfkatten een extra steuntje in de rug geven? Koop dan onze mascotte!

Dit schattige knuffelzwerfkatje is exclusief ontworpen voor Stichting Zwerfkatten Rijnmond en is geïnspireerd op de zwerfkatten in ons logo. De mascotte is ongeveer 22 cm hoog, gemaakt van super zacht, wasbaar materiaal en het is voorzien van het CE-keurmerk. Het voldoet aan de hoogste Europese veiligheidsnormen dus geschikt voor kinderen.

U kunt kiezen uit een knuffel met een ‘Koos’ of met een ‘Smoos’ label. Voor 15 euro haalt u Koos of Smoos in huis!
De opbrengst komt ten goede aan de zwerfkatten.

De knuffelzwerfkatjes zijn tijdens kantooruren verkrijgbaar in de zwerfkattenopvang, Anthonetta Kuijlstraat 81, 3066 GS Rotterdam. Telefoon: 010 – 2207916 of 010 – 5221528.
U kunt hier contant betalen, het liefst met gepast geld. Pinnen is niet mogelijk.

U kunt ook de mascotte bestellen met het formulier en het bedrag overmaken naar bankrekening IBAN: NL82 ABNA 0428 5575 97 t.n.v. Stichting Zwerfkatten Rijnmond en onder vermelding van ‘knuffel’. Vermeld vooral ook uw postcode en huisnummer, dan weten wij van wie de betaling afkomstig is. Na een week kunt u uw bestelling ophalen.

Bezorgen is mogelijk tegen 7,50 euro bijbetaling. Als u hier voor kiest, nemen wij telefonisch contact met u op.

Mascotte

“Wie wil er met me knuffelen?”

Bestelling Mascotte

Na verzenden ontvangt u per e-mail een bevestiging. De velden met een * zijn verplichte velden. Met het verstrekken van persoonlijke gegevens gaat u akkoord met onze Privacyverklaring