Kat zoekt buitenkans!

Buitenplek gezocht! Soms komt het voor dat we schuwe zwerfkatten niet kunnen terugplaatsen in hun vertrouwde omgeving. Dan gaan we op zoek naar een boerderij, manege, tuinderij of een andere geschikte plek. De katten waar het om gaat zijn geen huiskatten en zijn dus niet gesocialiseerd. Deze katten zijn gewend om buiten te leven en muizen te vangen, al is een dagelijks bakje voer en water wenselijk. Agrarische bedrijven en maneges kunnen geholpen zijn met deze katten, maar ook als u een plekje in uw tuin heeft, zal de kat u zeer dankbaar zijn.

Kattenvoer voor de eerste weken krijgt u van ons. De kat zal eerst minimaal 2 weken in een ren verblijven, zodat hij alvast kan wennen aan zijn nieuwe omgeving. Als de kat voldoende is gewend en de vrijheid heeft gekregen, komen wij de ren weer ophalen.

Bent u bereid één of meerdere katten een buitenkans te geven? Vul het formulier op deze pagina in en klik op verzenden. Wij nemen met u contact op zodra er katten op zoek zijn naar een buitenplek. U kunt zich ook telefonisch aanmelden tijdens kantooruren: 010 – 522 15 28

Buitenplek

Poes Jan in een tijdelijke ren op haar nieuwe buitenplek.

Buitenplek

De buitenren is ook te koop, kijk in onze webshop