Wilt u een kitten?

Vanwege COVID-19 heeft Stichting Zwerfkatten Rijnmond extra maatregelen genomen. Onze vrijwilligers en medewerkers volgen het protocol van RIVM over het beperken van menselijk contact, de hygiëne voor de katten is zoals altijd intensief. Bezoek aan de kattenopvang zal voorlopig enkel op uitnodiging plaatsvinden, bij meldingen houden we rekening met de mogelijkheden om eventuele gezondheidsrisico’s uit te sluiten. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Wij verzoeken u om het formulier te gebruiken en ons niet te bellen. Heeft u een vraag over de voortgang van uw aanvraag, mail naar kitten@zwerfkattenrijnmond.nl

Wilt u een kitten een fijn thuis bieden?
Via de button ‘Kitten aanvraag’ kunt u een formulier invullen met uw voorkeuren en een korte beschrijving geven van uw huishouden. Zo gauw we plaatsbare kittens hebben die aan deze situatie en wensen voldoen, krijgt u bericht.

Na 2 maanden vervalt uw aanvraag
Geen bericht gehad na twee maanden maar nog wel op zoek? Om het overzicht te behouden vragen we u om opnieuw een formulier in te sturen en bij de opmerkingen de datum van uw eerste aanvraag te vermelden.

Over onze plaatsbare kittens
De kittens worden geplaatst vanaf de leeftijd van 8 weken. Ze zijn dan gesocialiseerd, door de dierenarts nagekeken, gechipt, ontwormd en ontvlooid. Ook zijn ze voor de eerste keer ingeënt en in het bezit van een vaccinatiebewijs.

Wat zijn de kosten?
Wij vragen een bijdrage van 160 euro. Hierbij zit de sterilisatie of castratie op de leeftijd van 6-9 maanden bij een van onze aangesloten dierenartsen inbegrepen. Ook krijgt u van ons een ‘kittenpakketje’ mee met o.a. informatie, kittenvoer voor de eerste dagen en een kortingsbon voor het vervolg hiervan.

Doe hier uw aanvraag
Het aanbod is net zo grillig als de natuur en tijdens de winter zijn er minder kittens te verwachten. Mogelijk kan het dus wat langer duren om tot een goede match te komen. Na verzenden ontvangt u per email een kopie (kan in de spambox zitten). Met het verstrekken van persoonlijke gegevens gaat u akkoord met onze Privacyverklaring

rode kittens transp 500

“Wij hebben al een fijn thuis!”