Wilt u een kitten?

Vanwege COVID-19 heeft Stichting Zwerfkatten Rijnmond extra maatregelen genomen. Onze vrijwilligers en medewerkers volgen het protocol van RIVM over het beperken van menselijk contact, de hygiëne voor de katten is zoals altijd intensief. Bezoek aan de kattenopvang zal voorlopig enkel op uitnodiging plaatsvinden, bij meldingen houden we rekening met de mogelijkheden om eventuele gezondheidsrisico’s uit te sluiten. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Nog even geduld, naar verwachting zijn er weer in mei plaatsbare kittens die een fijn thuis zoeken.

Wilt u een kitten een fijn thuis bieden? Klik op de button ‘Kitten aanvraag’ en vul het formulier in. Hier kunt u aangeven wat uw voorkeuren zijn en in het kort uw huishouden omschrijven. U krijgt van ons bericht zo gauw we plaatsbare kittens hebben die aan uw wensen voldoen. In de winterperiode is de wachttijd mogelijk langer omdat er dan weinig kittens zijn. Heeft u interesse voor een kitten op de pagina ‘Fijn thuis gezocht’? Vermeld het onderaan bij ‘opmerkingen’.
De kittens worden geplaatst vanaf de leeftijd van 8 weken. Ze zijn dan:

  • gesocialiseerd
  • gechipt
  • ontwormd
  • ontvlooid
  • nagekeken door de dierenarts
  • voor de eerste keer ingeënt
  • in het bezit van een vaccinatiebewijs

Wij vragen voor kittens die geplaatst worden een bijdrage van 160 euro. Hierbij zit de sterilisatie of castratie op de leeftijd van 6 tot 9 maanden bij een van onze aangesloten dierenartsen inbegrepen.

Daarnaast krijgt u van ons een ‘kittenpakketje’ mee. Hierin vindt u o.a. kittenvoer voor de eerste dagen, een informatieboekje over kittens en een kortingsbon voor kattenvoer.

Momenteel is het niet mogelijk om een formulier in te sturen omdat er in deze periode geen kittens zijn. In april zal het formulier weer geactiveerd worden zodat u zich kunt aanmelden voor het adopteren van een kitten. Wij verzoeken u vriendelijk om ons niet te bellen voor een aanvraag. Heeft u een vraag dan kunt u ons mailen: kitten@zwerfkattenrijnmond.nl.

rode kittens transp 500

Kijk ook even op
Fijn thuis gezocht>

Wilt u een kitten

“Ik heb al een fijn thuis.”