Onze ondersteuners

U kunt met uw bedrijf of als particulier bijdragen aan een beter bestaan voor de zwerfkatten. Dat kan bijvoorbeeld door het sponsoren van materialen of diensten maar ook met financiële ondersteuning.

Sponsors

Onze professionele zwerfkattenopvang, de transportbussen, vangmaterialen, de operatiekamer en medische apparatuur, hoogwaardig kattenvoer, onze kleding, materiaal voor braderieën, drukwerk voor promotie, het donateursblad, de Open Dag en nog veel meer… Allemaal mogelijk gemaakt door de bijdragen van sponsors. Grote bedrijven, kleine ondernemers, zelfstandigen en particulieren; ieder heeft op z’n eigen manier iets kunnen betekenen voor de zwerfkatten. Ook u kunt sponsor worden, neem contact op voor de mogelijkheden.

Steun ons verblijf!

Als bedrijf, vereniging, vriendenclub of als particulier kunt u een kattenverblijf ondersteunen voor een bedrag vanaf 250 tot 2.500 euro per jaar, afhankelijk van de kamer. Er is keuze uit kattenkamers met 3, 4 of 6 verblijven, moederpoes-kitten kamers, de huiskamer, quarantaine-kamer en de operatiekamer. Als wederdienst komt een naambord in de kattenopvang te hangen en een vermelding op de website met het eigen logo. Als ondersteuner wordt u op de hoogte gehouden over onze activiteiten. Heeft u interesse? Neem dan contact op per e-mail: info@zwerfkattenrijnmond.nl

Ambassadeurs

Onze ambassadeurs dragen het werk van de stichting uit. Het zijn betrokken mensen met een warm hart voor de zwerfkatten. Iedereen kan ambassadeur zijn, zoals Bekende Nederlanders, mensen die zich beroepshalve bezighouden met dieren en eenieder die iets bijzonders heeft te vertellen of bij te dragen voor het welzijn van de zwerfkatten.

Sponsors en ambassadeurs Martin Gaus en Georgina Verbaan

Martin Gaus opent de operatiekamer (2007), Georgina Verbaan met de eerste ‘vangst’ voor de nieuwe moederpoezen- en kittenopvang (2009).

Sponsors en Ondersteuners