Onze sponsors en ambassadeurs

U kunt met uw bedrijf of als particulier bijdragen aan een beter bestaan voor de zwerfkatten door ons te sponsoren. Dat kan op veel manieren zoals in natura met materialen maar ook financieel. Onze ambassadeurs steunen de zwerfkatten door ons werk uit te dragen naar de buitenwereld.

Sponsors

Onze professionele zwerfkattenopvang, de transportbussen, medische apparatuur voor de operatiekamer, vangmaterialen, de jaarlijkse open dag, hoogwaardig voer voor jonge zwerfkatjes, onze praktische kleding, promotiemateriaal voor braderieën, drukwerk, de nieuwsbrief voor onze donateurs… dit zijn een aantal voorbeelden van wat sponsors voor ons mogelijk hebben gemaakt. Zonder deze bijdragen hadden we nooit zo veel kunnen bereiken.
Grote bedrijven, kleine ondernemers, zelfstandigen, particulieren, op ons pad gekomen via vangacties of zomaar spontaan; allemaal hebben ze op hun eigen manier iets kunnen betekenen voor de zwerfkatten. Heeft u interesse om ons werk voor de zwerfkatten te sponsoren. Neem contact met ons op!

Sponsorloop 2018 > Powerladies!

sponsorloop 2016

Sponsorloop 2017  Lees verder>

Ambassadeurs

Onze ambassadeurs dragen het werk van de stichting uit. Het zijn betrokken mensen met een warm hart voor de zwerfkatten. Het kunnen Bekende Nederlanders zijn, of mensen die zich beroepshalve bezighouden met het welzijn van de zwerfkatten. Maar ook iemand die iets bijzonders heeft te vertellen of een speciale bijdrage heeft geleverd, kan ambassadeur worden. Heeft u uw hart op de goede plaats, trekt u zich het lot van de zwerfkatten aan? Wilt u dit graag naar buiten brengen? Misschien wordt u wel een van onze ambassadeurs!

Sponsors en ambassadeurs Martin Gaus en Georgina Verbaan

Martin Gaus opent de operatiekamer (2007), Georgina Verbaan met de eerste ‘vangst’ voor de nieuwe moederpoezen- en kittenopvang (2009).

Sponsors en ambassadeurs

© Copyright - Stichting Zwerfkatten Rijnmond